REVLON Colorstay make-up for combination oily skin

6/21/2016 Unknown 4 Comments

Vraví sa, že menej je niekedy viac. No nie vždy to platí. Niekedy je proste niečoho viacej potrebné. Ja som živým dôkazom toho, že viac je proste potrebné :)

Začala som možno trošku tajomne, ale dnes vám chcem predstaviť make-up, ktorý som chcela veľmi vyskúšať, pretože je celosvetovo ospevovaným make-upom. Niektoré majú dar dokonalej pleti, bez akýchkoľvek nedokonalostí. A preto make-up buď nepoužívajú vôbec, alebo ho používajú len na zjednotenie alebo rozžiarenie pleti. 

Ja tento dar nemám, a preto make-up sa stal neodmysliteľnou súčasťou môjho každodenného líčenia. Pomocou make-upu sa snažím zakryť všetky svoje nedokonalosti, čím sa snažím odpútať od nich pohľad. 

Mojím najväčším, respektíve, najdôležitejším kritériom pri vyberaní make-upu je jeho krycia schopnosť. Tiež nemám rada na tvári pocit a vzhľad masky, alebo ako tomu hovoríme my na východe - vzhľad omietky na tvári. Preto dokonalé krytie a prirodzený vzhľad = ideálny make-up.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Make-up, ktorý vám dnes predstavím bol na mojom wishliste už dlhšiu dobu. Preto som rada, že si ho z neho môžem odškrtnúť a dnes vám ho predstaviť. Tento make-up, respektíve jeho odtieň som si vybrala na tohtoročnom BEAUTY FORE v Trenčíne. Make-up COLORSTAY for combination oily skin od spoločnosti Revlon, mi v súčasnosti robí spoločníka každý deň.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento make-up môžete zohnať v sieti FAnn parfumérii v dvoch verziách. Jedna pre normálnu až suchú pleť a druhú verziu pre zmiešanú až mastnú pleť. Práve tento pre mastnú pleť som mala možnosť otestovať. Čo myslíte, splnil moje očakávania?
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Trvácny tekutý make-up s ošetrujúcim účinkom. Využíva technológiu dlhotrvajúceho pôsobenia Colorstay. Obsahuje extrakty ľalie, orchidey a hodvábu pre ošetrenie a upokojenie pleti. Zloženie bez obsahu oleja neupcháva póry. Dostupný v dvoch verziách podľa typu pleti: na zmiešanú až mastnú pleť pre reguláciu nadmerného lesku, na normálnu až suchú pleť pre vyváženú hydratáciu. Ideálny pre ženy, ktoré hľadajú make-up so stredným až plným krytím prispôsobení ich pleti.

POUŽITIE & TIPY: Aplikujete končekmi prstov alebo štetcom na make-up. Nanášajte od stredu tváre - naneste na čelo, nos, bradu a rozotierajte do strán.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Make-up je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach. Preto si medzi nimi nájde správny odtieň dáma so svetlejším podtónom pleti ako aj tá, ktorá je tmavšia aj bez opálenia. Jeho objem je 30 ml, čo je klasika pri väčšine make-upov.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja mám jemne hnedý podtón pleti celoročne, preto moja voľba padla na odtieň 180 Sand Beige, čo je neutrálny odtieň s hnedým podtónom, ktorý sa dokonale prispôsobí pleti. Čo ma trošku mrzí tak je to, že k nám sa dostala verzia make-upu bez pumpičky, preto je jeho používanie trošku obmedzené. Avšak pri jeho skladovaní dole hlavou - teda dole vrchnákom sa dá ľahučko vybrať z fľaštičky či už pomocou prsta alebo štetca.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Konečne make-up, ktorý je dostupný na našom trhu a práve pre mastnú pleť? Znie to veľmi zaujímavo. No musím povedať, že nie len znie, ale je to skutočné. Pri bežných make-upoch sa mi stávalo, že po cca 8 hodinách, sa moja pleť aj napriek tomu, že bola prepudrovaná, leskla. Tento je však úplne iný.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento make-up si klasicky aplikujem štetcom a následne ho prepudrujem, pretože mám rada vzhľad matnej pleti. Takto mi make-up vydrží celý deň na pleti, bez toho aby sa leskla. Rovnako počas celého dňa make-up nijako nezmení svoju intenzitu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Rovnako make-up na tvári nevytvára vzhľad masky, ale sa jej dokonalo prispôsobí. Tiež oceňujem jeho stredné krytie - dokáže prekryť akné, čo je pri mojom type pleti naozaj potrebné. Konečne som našla ideálny make-up pre moju mastnú pleť a s čistým svedomím môžem povedať, že pre tento make-up sa budem vracať do obchodu opakovane. A vám ho určite odporúčam vyskúšať.

4 komentáre:

  1. Revlonu bych časem nějaký makeup ráda vyzkoušela :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na makeupy od Revlonu slyším jen chválu, a teď když je v drogérce tak je asi čas ho vyzkoušet. Tak uvidíme, ted jich mám otevřených docela dost, tak se musím aspon nějakým dostat na dno a pak pořizovat nové :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež o nich počula samú chválu, kým som sa nepresvedčila o tom, aké sú skvelé (teda aspoň tento) :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.