Revlon Nail Enamel - lak na nechty v odtieni 901 Fuchsia Fever

6/09/2016 Unknown 6 Comments

Kozmetika značky Revlon je pomerne nováčikom na našom trhu. No od doby, čo som po prvýkrát vyskúšala zopár produktov tak som si túto značku obľúbila. Ide o značku, ktorá ponúka množstvo výrobkov, medzi ktorými nájdete dekoratívnu kozmetiku, kozmetiku zameranú na staroslivosť o pleť, farby na vlasy, antiperspiranty/ dezodoranty, kozmetické pomôcky a pod. 

Podľa mojich známosti sa na naše trhy nedostali zatiaľ všetky výrobky. U nás sú dostupné najmä produkty z dekoratívnej kozmetiky a parfémy. Uvidíme, či sa postupne sortiment ponúkaných výrobkov značky Revlon bude na našich trhoch rozrastať. 

Do tej doby sa však musíme uspokojiť aj s tým malom, čo nájdeme v sieti Fann parfumérii. Preto vám dnes predstavím lak na nechty.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
V kolekcii lakov na nechty Revlon Nail Enamel, môžete zhliadnuť celkovo 5 odtieňov - Girly, Bubbly, Revlon Red, Gray Suede a Fuchsia Fever. Všetky laky majú objem 14,7 ml.

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tentokrát som testovala odtieň 901 Fuchsia Fever, čo je krásna fuchsiová farba s ružovým podtónom. Na tento lak som videla množstvo recenzií a už pri pohľade na neho som vedela, že to bude odtieň presne pre mňa.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Farebný lak na nechty využíva technológiu zachovania farby. Zloženie absorbuje UV svetlo, na povrchu nechtov vytvára odolnú vrstvu. Trvácna farba bez zmeny po celú dobu vašej manikúry, či pedikúry. Predchádza odlupovaniu, opadávaniu.

Použitie & Tipy: Aplikujte dve vrstvy vášho laku a nechajte zaschnúť.

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Pri mojej zbierke lakov práve takéto fuchsiové s rôznym podtónom tvoria prevažnú väčšinu. Je to proste u mňa preferovaná farba na nechtoch. A tento od značky Revlon je láskou na prvý pohľad. Hneď ma upútal svojim odtieňom, ktorý je výrazný a krásne sa bude vynímať v lete na kúpalisku alebo niekde pri mori.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lak má celkom úzky štetec, a preto lakovanie je trošku zdĺhavejšie, no kvôli jeho farbe mu to tentokrát odpustím. Spoločnosť odporúča lak naniesť v dvoch vrstvách. No u tohto odtieňu to nie je vôbec potrebné, pretože dokonalé krytie poskytuje už pri jednej klasickej vrstve. 


Hovorí sa, že žena je bezmocná do doby, kým jej nezaschnú čerstvo nalakované nechty. No pri tomto laku sa cítiť bezmocné nemusíme, pretože lak na nechtoch uschne behom pár minút. No v prípade, ak čakať nechcete, tak existuje mnoho produktov, s použitím ktorých čakať vôbec nemusíte.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Prečo lak vyskúšať:
  • objem - lak má dosť veľký objem, preto ak si nejaký odtieň obľúbite, tak ho tak skoro neminiete
  • krytie - lak poskytuje plné krytie v jednej vrstve
  • schnutie - lak na nechtoch vyschne do pár minút
  • cena - priaznivá cena laku

6 komentárov:

  1. Nádherná letní barva. Ještě k němu rtěnku a super look je na světe :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne...viem si k nemu predstaviť rúž v rovnakej farbe :) Už len aby to počasie sa umúdrilo a vrátilo sa k nám Slnko :D

      Odstrániť
  2. Krásna farba! Ja mám práve odtieň Gray Suede, ktorý je fakt moc pekný, no nevydrží mi takmer ani jeden deň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús si pred lakovaním poriadne odmastniť nechty - takto by ti mal vydržať dlhšie kaž´dy lak :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.