Sleek Paletka Enchanted Forest

1/13/2017 Unknown 4 Comments

Paletky s očnými tieňmi patria medzi veľmi obľúbené. Vďaka ním si môžeme na očiach vyčarovať každý deň nové líčenie. Či už ide o líčenie na bežný deň do práce/ do školy, na slávnostnejšiu udalosť alebo na večierok. Vďaka ním môžeme byť každý deň iné, a predsa to budeme stále my. 

Dnes mám pre vás tip na skvelú paletku od spoločnosti Sleek. Je to moja prvá paletka od tohto výrobcu, preto som sa jej veľmi potešila. Nakoľko sú tieto paletky naozaj preslávené po celom svete, bola som zvedavá, či im právom patrí titul skvelých paletiek. Ja mám túto z eshopu elnino.sk.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Trendová paletka obsahuje 12 očných tieňov v matných a lesklých odtieňoch. Takto môžete kombinovať odtiene matných aj lesklých tieňov a vytvoriť si tak okúzľujúci efekt. Okrem tieňov samotná paletka obsahuje pomerne veľké zrkadlo, ktoré vám poslúži na vytvorenie líčenia. Samozrejme v paletke nechýba ani aplikátor. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Paletka Enchanted Forest je ideálna pre všetkých, ktorí majú radi kombináciu tmavších farieb. Obsahuje totiž odtiene modrej, zelenej, fialovej a telovej farby. Odtiene telovej farby sú skvelé ako podklad po ostatné tiene - na zjednotenie tónu viečok, pod obočie atď. 
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Paletka má prekvapila svojou pigmentáciou. Je celkom výrazná, avšak stále sa dá dosiahnuť ešte výraznejší efekt. Stačí ak si na štetec strieknete termálnu vodu a ním naberiete tiene. Takto sa tiež poistíte pred prípadným prášením tieňov, ktoré je v prípade tejto paletky mierne, a ich opadávaním.
Zdroj: Fotoarchív autorky.
Tiene majú tiež skvelú výdrž. S podkladovou bázou mi vydržali celý deň bez toho aby stratili na intenzite, aby sa mi zliali alebo niečo podobné. Na konci dňa som ich pohodlne odlíčila v micelárnou vodou. Z celej paletky som si najviac obľúbila odtieň Perla - čo je nádherný strieborno modrý tienik. 
Zdroj: Fotoarchív autorky. 
S paletkou sa dá vykúzliť jemnejšie líčenie na bežný deň, vďaka odtieňom ako je Fairy Godmother, Beatrice, Pumpkin, Perla. Ak chcete líčeniu dodať dramatickosť, tak odtiene ako Grand Duke, Daphne, Lady Tremaine sú na to ideálne. 

4 komentáre:

  1. Paletka je nádherná :) Ale to líčení je nádherné! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletky Sleek jsem dřív milovala, teď je zas tak nepoužívám. ale je pravda, že na tuhle jsem se dlouho dívala a uvažovala jsem ano nebo ne, ale při líčení, které jsem si na internetu poté hledala, mě nakonec zas tak nezaujala, že bych ji musela doma mít. Ale tvé líčení je krásné a sluší ti to :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. paletky Sleek mám veľmi rada :) viac pigmentované sú od Makeup Revolution, ak ti môžem poradiť :)
    Pozývam ťa aj na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Makeup Revolution mám jednú paletku, ktorú som si objednala hneď po spustení e-shopu, no nepríde mi až tak skvelo pigmentovaná :( Asi skúsiť objednať nejakú z terajších pre porovnanie :( Ďakujem za radu ;)

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.