Oriflame hity a novinky kampane 11/2017

7/31/2017 Unknown 5 Comments

Po niekoľkých týždňoch sa opäť stretávame pri pravidelnom článku s produktmi od spoločnosti Oriflame. Pre mňa je to už rituál, na ktorý som si v podstate už zvykla. Preto vás ani tentokrát neukrátim o to, čo ma v katalógu zaujalo a čo som sa rozhodla vyskúšať a ešte stále aktuálneho katalógu11/2017.
Aj keď leto nie je až také bohaté na kozmetické novinky, našla som v katalógu zopár, ktoré som rozhodne chcela vyskúšať. Tak sa pohodlne usaďte a ponorte sa do čítania nasledujúcich riadkov.

1. Šampón a maska na vlasy Eleo
Keďže je leto a občas sa nám na oblohe mihne Slnko, ktoré dodá pokožke vitamín D, ale zároveň má aj negatívny vplyv na pleť, ale aj na vlasy. Z tohto dôvodu som sa rozhodla vyskúšať prípravky na vlasy Eleo. Tieto prípravky majú luxusné bohaté zloženie s obsahom arganového oleja, ktorý vlasy intenzívne vyživuje, preniká do ich štruktúry, posilňuje ich zvnútra a obnovuje ich krásu a lesk.

Nepatrím k tým, ktorý by venovali starostlivosti o vlasy nejaký extra záujem. Preto som sa rozhodla, že sa prekonám a nejako to skúsim, pretože moje jemné vlasy to už potrebovali. Už samotný šampón zanechá vlasy na dotyk hebké, vyčistené a nádherne prevoňané. Ako každá maska tak aj táto sa aplikuje hlavne do dĺžok a nechá sa pôsobiť. Po umytí sú vlasy uhladené, vyživené a musím povedať, že žiaria šťastím. Môžem len odporučiť.
2. Ochranný krém na ruky s rakytníkovým olejom
Dožičte vašim rukám extra dávku hydratácie a ochrany s pomocou švédskeho tajomstva krásy, vyživujúceho a ochranného rakytníkového oleja. Poviem vám, toto je krém s veľkým ″K″. Má neskutočne krásnu vôňu, jemne sladko-kyslú, ktorá rozhodne poteší čuchové bunky. Rakytníkový olej je bohatý na vitamín E (ktorý pomáha predchádzať starnutiu pokožky) a esenciálne mastné kyseliny vrátane omega 7 (táto kyselina pomáha hydratovať a vyhladzovať pokožku).

Krém má trošku redšiu konzistenciu, čím jednoduchšie kĺže po pokožke rúk a preto nie je potrebné ho dlho rozotierať. Neznášam, keď musím čakať, kým krém do rúk vsiakne. Nemôžem sa venovať iným činnostiam, pretože by bolo všetko zamastené. Tento je ľahučký a do pokožky vsiaka takmer okamžite. Je úplne skvelý.
3. Krycí krém Colourbox
Na tento krycí krém som bola hodne zvedavá. No musím povedať, že ma tento krycí krém mierne sklamal. Čakala som, že to bude skôr ako BB krém, ktorý pleť zjednotí. V tomto musím uznať, že to dokáže dokonalo. Avšak popritom, ako pleť zjednotí tak zvýrazní aj akékoľvek nedokonalosti a hlavne tmavé škvrny po akné. a to aj napriek tomu, že by mal mať stredné krytie. V tomto ma mierne sklamal. Inak výdrž je priemerná a je super, že nepôsobí ako maska a je ľahučký, čím nezaťažuje pleť. Čo sa v lete rozhodne hodí. Ak nemáte na tvári akné ani iné nedokonalosti a chcete len zjednotiť pleť, tak doň určite choďte a vyskúšajte ho.
4. Kompaktný púder Colourbox
Oproti predchádzajúcemu produktu, je tento už o niečo lepší. Kompaktný púder je dostupný v 2 odtieňoch – Light Beige a Rose Beige. Oba sú doplnené o pudrenku, ktorá vás zachráni v prípade, že nemáte so sebou štetec a vaša pleť sa začne lesknúť. Po nanesení, púder do pleti akoby vsiakol, čím vytvára dokonalý hladký povrch a pleť krásne zmatní a zapudruje. V podstate tomuto púdru nemám čo vytknúť, plní svoju úlohu na jednotku a to je to najdôležitejšie.
5. Peňaženka Classica Nautica
Touto peňaženkou som sa rozhodla potešiť moju maminu. Tá jej už bohužiaľ doslúžila, tak mi prišla ako do rany. Je síce menšia a má len 2 priehradky na papierové bankovky a jedno vrecko na zips na kovové mince, no mamine to bohate stačí. Peňaženka má námornícky štýl s klasickými čierno-bielymi pruhmi. Béžový okraj z imitácie kože perfektne ladí s pôvabnou zlatistou kotvou. Vo vnútri sa tiež nachádzajú priehradky na karty, ktorú si vždy nájdu aj iné praktické využitie.
6. Listová kabelka Circle
Máte vo svojej „kabelkovej výbave“ klasickú čiernu kabelku, ktorá je menšia a vhodná na mnoho príležitostí? Túto môžete nosiť buď ako cross-body, len tak prehodenú cez plece alebo ako listovú kabelku. Jej všestranné využitie si obľúbite hlavne v lete. Má menšie rozmery a preto sa hodí na príležitosti, keď nepotrebujete so sebou ťahať milión vecí. Ak vám stačí mať pri sebe doklady, nejaké peniaze, mobil a kľúče od domova, tak kabelka je na to ideálna.
7. Šatka Aruba
Šatka zaujme hlavne tropickým vzorom, ktorý je hitom tejto sezóny. Tiež očarí malými neónovými ružovými brmbolcami, ktoré sú prišité k lemu pozdĺž celej šatky. Šatka je veselej žiarivej farby, ktorú môžete hodiť aj na plavky, poprípade si vziať na zahratie pri večernej romantickej prechádzke. Poprípade si ju môžete odložiť na chladnejšie dní, kedy šatky budú bežnou súčasťou každého outfitu.

5 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.