Creme Puff

10/08/2014 Unknown 4 Comments

Ahojte,

takto v strede týždňa k vám prichádzam s nový článkom.
Dnes si môžete prečítať o úžasnom púdri na tvár. A to konkrétne od spoločnosti Max Factor.

Púder má krásne balenie- z vrchu je povedzme zlatý a spodok má čierny:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Hmotnosť púdru je 21 g čo je pomerne dosť veľa a cena sa pohybuje niečo okolo 13 €.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ja mám odtieň 05 TRANSLUCENT myslím, že to je taký odtieň ani nie pre bledulky ani nie pre čokoládky :D Na internete som našla celkovo 8 odtieňov na u nás v DM sú iba 3 alebo 4 odtiene.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
V balení nájdete aj pudrenku, ktorá skôr vyzerá ako odličovací tampón- mne to nevadí, pretože aj tak používam kabuki štetec na aplikovanie púdru na tvár.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Mňa si tento púder získal najmä jeho ľahkosťou- na tvári ho vôbec necítiť a je to dokonalou bodkou na dokončenie celého make-upu. A viete čo je na ňom ešte super? Jeho vôňa- to je niečo neskutočne. Ešte som sa nestretla s tým, že by nejaký púder voňal. Tú jeho vôňu by som prirovnala telovému mlieku od Nivei.


4 komentáre:

  1. Ten pudr vypadá hodně dobře, ale 13€ se mi zdá za drogérkový pudr dost peněz. Ale kdybych ho dostala, určitě bych ho otestovala ráda.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dosť drahý aj podľa mňa, preto si ho šetrím aby mi vydržal čo najdlhšie :D

      Odstrániť
  2. Tento púder poznám veľmi dobre, ešte v tom klasickom čiernom obale, neviem, či už zmenili vôňu, ale môj starší vonia dosť mydlovo. Inak tento púder dokáže pleť fakt zdokonaliť, pretože je aj krycí a navyše sa výborne nanáša. Avšak pozor, vie vytvárať mapy a nezmatňuje pleť, len na krátky čas, ale chce to prepudrovať. A navyše ponúkané odtiene sú dosť tmavé, ja som mala vždy tento Translucent, ale nebol to dobrý nápad, je tmavý, používam ho skôr ako bronzer na líčka.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mne, ako som písala v šlánku, tento vonia ako NIVEA telové mlieko :D Ja som doposiaľ nepostrehla aby mi vytváral mapy a to ho už používam asi 4 mesiace. A čo sa týka odtieňov tak tento by som povedala, že tento je taký stredný čo je pre mňa ideálne, pretože som tmavá čo je super.

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.