E-style 2

10/06/2014 Unknown 2 Comments

Ahojte,

tak ako som vám sľúbila tak vám prinášam pokračovanie minulého článku o produktoch E-style, ktoré som obdržala na testovanie.

Dnešný článok bude o tieňoch na očká :)

Prvým tieňom, ktorý mi poslali je:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
WET&DRY SHINY EYE SHADOW- 04 MAGIC PINK. Hmotnosť tienika je 4 g a cena 68 kč= cca 2,50 €. Ak by som vám chcela popísať túto farbu tak by som vám povedala, že ja to krásna ružovo-fialová perleťová farba.

Ďalším tienikom je:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
WET&DRY SHINY EYE SHADOW- 05 AMAZING VIOLET. Hmotnosť aj cena je rovnaká ako u predchádzajúceho tieňa. Ide o tmavo- fialovú perleťovú farbu, ktorá sa podľa mňa ideálne hodí na toto rožné obdobie, kedy stromy hýria všetkými možnými farbami a práva takúto farbu fialovej mám na jeseň rada.

Čo o týchto tieňoch píše výrobca?
Perleťové oční stíny WET & DRY jsou určeny pro suché i mokré použití. Dlouhodržící oční stíny vytváří na očním víčku krásný perleťový lesk. Obsahují perleť nejvyšší kvality potaženou silikonem. Oční stíny WET & DRY lze aplikovat na sucho nebo na mokro. Jemná textura očních stínů při aplikaci na sucho vytváří jemný saténový nádech, při použití na mokro pak intenzivní barvy, perleťový lesk a výrazně delší trvanlivost.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Oba tiene sú krásne pigmentované a dajú sa použiť ako na sucho tak aj na makro. Musím sa vám však priznať nepostrehla som žiaden rozdiel, keď som tiene použila na sucho alebo na mokro. 

Ale poďme sa pozrieť na líčenie:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Musím povedať, že s tieňmi sa mi pracuje skvelo, pretože vôbec alebo vôbec neprášia. Z líčenia som bola nadšená a dokonca sa to páčilo aj priateľovi :) No sklamanie prišlo po 3 hodinách :/ A bolo po radosti z nalíčených očí. Totižto po 3 hodinách sa mi tiene takto krásne zliali:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Po tejto skúsenosti som otvorila stránku e-shopu a čítala čo-to o týchto tieňoch. Dočítala som sa pre intenzívnejšiu farbu a dlhotrvajúci efekt je potrebné navlhčiť aplikátor. Tak teda skúsila som to.

Líčenie s navlhčeným aplikátorom:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Hmm scenár sa zopakoval :/ Opäť po 3 hodinách sa mi tiene zliali. Už som bola z toho zúfala a mala som chuť tiene niekam hodiť, no nedalo sa pretože tá farba tieňov je neskutočná. Tak som vzala do rúk katalóg od Avon-u a listovala v ňom kým som nenatrafila na bázu pod očné tiene (resp. podkladový očný tieň). Hneď som utekala na internet a bázu objednala. O dva dni na to mi prišla sms, že ma čaká balík na pošte. Tak som celá natešená čakala kým poštu otvoria a utekala som si pre svoju bázu :)

Takže líčenie s bázou:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
A viete čo? S touto bázou mi tiene vydržali neuveriteľných 7 hodín- určite by mi vydržali aj dlhšie, no nakoľko som bola unavená tak som sa odlíčila a ľahla pred tv, kde poväčšine zaspím :)

Takže po tejto skúsenosti viem, že nie všetko je dokonalé a nie všetky produkty sú skvelé na prvé použite :P A možno to tak osud zariadil aby som si aj ja konečne zabezpečila podkladový očný tieň nakoľko som doteraz žiaden nevlastnila.
Ale určite by som vám ich tiež odporúčala, ale jedine pre použitie s podkladový očným tieňom aby ste nedopadli tak ako ja.



2 komentáre:

  1. Já myslím, že použití podkladové báze by mělo být samozřejmostí. Mám mastící se pleť i víčka a bez dobré báze se mi brzy takto slijí každé stíny...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak neviem ja som doteraz nepoužívala žiadnu podkladovú vázu, pretože sa mi zatiaľ žiadne tiene tak nezlievali. Ale tak každý má inú pokožku :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.