GO WILD-ER-NESS

5/14/2015 Unknown 8 Comments

Ahojte,
dnes si dáme ďalší článok na lak. Tentokrát to však nebude lak od ad Avon-u, ale lak os spoločnosti Rimmel a to konkrétne krásavec z kolekcie 60 Seconds Super Shine by Rita Ora. 
Celkovo sa v kolekcii nachádza 10 lakov v krásnych jemných jarných/letných odtieňoch. Mňa v obchode na prvý pohľad zaujal odtieň 558 GO WILD-ER-NESS. Respektíve, keď teraz spomínam tak v čase, keď som si ho kupovala tak v DM okrem tohto odtieňu mali len lak v nude farbe. Takže sa ani nečudujem, že voľba padla na tento. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento lak ma zaujal najmä svojou krásnou jemne fialkovou farbou, ktorá vyzerá na nechtoch veľmi krásne- decentne a zároveň elegantne :)
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Laky od Rimmel-u mám vo všeobecnosti veľmi rada, najmä kvôli ich širším štetčekom. Samozrejme takýto širší štetec nechýba ani u toho laku. Pomocou neho necht nalakujeme dvomi ťahmi. Čo sa týka krytia tak dokonalo kryje v 2 normálnych vrstvách. Skúšala som aj jednu hrubšiu vrstvu a musím uznať, že taká vrstva kryje dokonalo, ale potom mi nechty schli 2 hodiny. Čo je pre mňa neprijateľné. Pri 2 normálnych vrstvách je schnutie oveľa lepšie za predpokladu, že prvú vrstvu necháte poriadne vyschnúť. Celkovo som nechty s 2 vrstvami laku mala suché do cca 5 minút. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka výdrže, tak mne laky na nechtoch držia celkom dobre. Tento mi vydržal bez akéhokoľvek porušenia krásnych 7 dní. Takže výdrž chválim. Určite sa poobzerám po ďalších odtieňoch :)

Pár fotiek:
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Aby manikúra nebola len jednotvárna, tak som to trošku obmenila tým, že som jeden lak nalakovala bielym lakom od Essence.

Skúšali ste už niekto tieto laky? Aký odtieň by ste mi odporučili?

8 komentárov:

  1. Vypadá to super, krásný barvičky a dlouhé nehtíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to super, krásný barvičky a dlouhé nehtíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Nechty už nemám také dlhé, pretože som ich skrátila- čas od času si ich skracujem, pretože sa mi začínajú ohýbať do dola (mám tzv. orlie nechty).

      Odstrániť
  3. Líbí se mi odstín :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já nejsem příznivcem těchto laků, i když jsem je vyzkoušela. Mně nevyhovuje štěteček, který je příliš široký a výdrž je podle mého nižší. každopádně máš moc krásné nehty a barvička ti sluší. :)

    Zvu tě na svůj blog. Byla bych ráda, kdybych se vzájemně začaly sledovat, pokud se ti i můj blog bude zamlouvat. Stejně jako ty se věnuji kosmetice.
    http://gatetoneverland.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výdrž každého laku závisí od kvality nechtov. Ak má niekto krehké nechty, ktoré sa štiepia a lámajú tak ani lak nemá dlhú výdrž :)

      Odstrániť
  5. Pekný lak, Rimmel laky mám rada, majú fakt zaujímavé dosť netradičné odtiene a práve to ma na nich tak baví.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.