Objednávka z flormar.cz

8/26/2015 Unknown 5 Comments

Ahojte,
práve mi prišiel balík z eshopu flormar.cz, kde som si nedávno objednala zopár produktov. Ak si ešte spomínate na môj wishlist, ktorý som zostavila z produktov, ktoré potrebujem pre moje dokonalé líčenie na svadbe, na ktorú sa chystáme v septembri. Ešte jedna vec a môj wishlist bude splnený. Ale späť k objednávke. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Objednávku som spravila pred asi 10 dňami a hneď som aj platbu uhradila cez internetbanking. Čakala som, že balík mi príde hneď na ďalší týždeň no to som sa mýlila. Preto som sa rozhodla napísať. Včera mi odpísali, že sa za zdržanie ospravedlňujú a ako ospravedlnenie mi posielajú malý darček. A čuduj sa svete, hneď na druhý deň po expedícii je balík u mňa :D
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Všetky produkty prišli v poriadku, bez akéhokoľvek ujmu na "zdraví". Mimochodom, neviete niekto, tie rozložené kvázi krabičky na niečo slúžia alebo sú úplne zbytočné a nemám sa nimi zapodievať?
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Mojou objednávkou boli tiene a lak na nechty. Lesk som dostala ako ospravedlnenie ako som už písala vyššie. Keďže leskov na pery sa mi doma zišlo celkom dosť, môže sa stať, že tento uvidíte v nejakej súťaži. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako prvý na obrázku vidíte cyklámenový tieň, za ním nasleduje neónový žltý a v posledom rade zlatý. Prvé dva som si objednala na líčenie na svadbu a zlatý som si objednala preto, lebo stále som chcela nejaký zlatý tieň :D V prepočte na eura stal jeden tieň 1,07 €, čo je bombová cena. A poviem vám, skúsila som pigmentáciu a to je niečo. Uvidíme ako líčenie sa mi podarí vytvoriť.


V poslednom rade lak na nechty v odtieni U05, ktorý v skutočnosti vyzerá úplne inak než na obrázku, keď som si ho vyberala. Na obrázku bol krásny cyklámenový, ktorý sa dokonale hodil k mojim topánkam, no v skutočnosti lak vyzerá skôr červeno.  Inak cena laku v prepočte na eura je rovnaká ako u tieňov a to 1,07 €. 
Ešte ako vás zaujíma poštovné, tak na Slovensko vás vyjde na 2,55€.
Ja idem skúšať nejakú variáciu líčenia. Tak vám prajem krásny deň. Užívajte si ešte posledné lúče slnka :)



5 komentárov:

  1. ty stíny jsou krásné.. moc se mi líbí
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve som sa s nimi nalíčila a musím povedať, že neľutujem ich kúpu. Sú naozaj perfektne pigmentované a skvelo sa s nimi pracuje :-D

      Odstrániť
  2. Všechny ty stíny jsou krásné, vážně úžasné barvy. Jak je na tom žluťásek s pigmentací? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pigmentácia je skvelá- na oku vyzerá rovnako žlto ako v balení :D Bude na nich článok, posnažím sa aby to bolo čo najskôr :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.