Hodvábny rúž od Gosh-u

2/05/2016 Unknown 1 Comments

Spoločnosť Gosh svoju radu rúžov Velvet Touch Lipstick ešte v minulom roku rozšírila o 8 nových matných odtieňov. Spoločnosť rúže obohatila o nové krémové textúry, ktoré sú zárukou jednoduchej aplikácie, rovnomerného a hlavne dlhotrvajúceho efektu matnej farby.


Od tejto spoločnosti som už mala možnosť niečo testovať. Tentokrát som otestovala Matný rúž v odtieni 007 Matt Cherry.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Veľmi sa mi páči samotný obal rúžu. Je síce v klasickej čiernej farby a na prvý pohľad za môže zdaniť niečím nezaujímavý. No mňa najviac oslovila hlavička rúžu, ktorá je v rovnakej farby ako samotný rúž s číselný označením farby rúžu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Velvet Touch Lipstick je obohatený o prírodné vosky a kyselinu hyaluronovu pre hydratáciu, vyhladenie a upokojenie pier, ako aj komfortný pocit počas dňa. 

Výhody rúžu: 
  • matný efekt
  • vlačna a krémová textúra
  • dlhotrvajúca farba a príjemný pocit na perách
  • intenzívna farba
  • hydratácia a vyživenie pier
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jeho samotnej textúry, tak môžem potvrdiť že je krémovitejšia. Po perách sa kĺže s ľahkosťou. Jeho farba je dosť intenzívna, preto nie je potrebné ho vrstviť. Stačí len raz prejsť po perách a dosiahnete krásu sýtu farbu ako je na farebnej hlavičke rúžu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento odtieň Mat Cherry je červený s jemným ružovým podtónom. Nakoľko je rúž obohatený o prírodné vosky a kyselinu hyaluronovú, tak nie je potrebné pod neho používať balzamy. Avšak tu trošku nesúhlasím. Aj napriek tomu, že by mal pery hydratovať, tak s mojimi robí pravý opak. Pery mám neskutočne vysušené, preto ja si pod neho musím dať aj balzam. 

Rúže majú byť dlhotrvajúce. Avšak jeho samotná výdrž závisí len a len od vás a od toho, ako často budete pery podrobovať rôznym záťažiam v podobe jedenia, pitia ... 

1 komentár:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.