Doliva čistiaci pleťový gél

7/06/2016 Unknown 0 Comments

Každá z nás túži mať dokonalú, rozžiarenú pleť bez akýchkoľvek nedokonalosti. No základom k jej dosiahnutiu je dôkladná starostlivosť a vhodne zvolená kozmetika podľa typu pleti. Preto by sme nemali podceňovať dokonalé odlíčenie make-upu a dôsledné čistenie.

Pleť by sme si mali čistiť nie len večer, ale aj ráno pred nanesením denného krému. Samozrejme na čistenie pleti môžete zvoliť micelárne vody, čistiace mlieka, gély a pod. Tentokrát som však testovala čistiaci gél od spoločnosti Doliva.


Táto značka ako základ svojich produktov využíva olivy, olivové oleje a výťažky z olivových listov. Vo svojich produktoch využívajú hlavne panenský olivový olej lisovaný za studena, vďaka čomu produktom dodávajú jedinečnosť, naturálnosť a účinnosť. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Doliva čistiaci pleťový gél má objem 100 ml a býva v plastovej tube, ktorá je z polovice priehľadná vďaka čomu vidíte, koľko gélu vám ešte ostáva. Má priehľadnú zelenú farbu a riedku konzistenciu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Na hĺbkové čistenie pleti. Jemný čistiaci gél rezpeníme v dlaniach s trochou vody, nanesieme na tvár a opláchneme vodou. Zabráňte styku s očami. Dermatologický testované. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo na tomto čistiacom géle hneď človeka zaujme tak je jeho jedinečná vôňa. Vôňa je zmesou olív a limetky, ktorú na tvári cítiť ešte dlho potom, čo si pleť s týmto gélom vyčistíte. Gél však veľmi nepení - iba tak decentne. Mne to vôbec neprekáža.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čistiace gély stále používam s čistiacou kefkou. Preto je to skvelé duo pre dosiahnutie krásnej pleti. Po takomto čistení je pleť na dotyk hladká až saténová, úplne ako detská prdelka :) Pri pohľade pleť pôsobí rozžiareným dojmom a to si fakt užívam. určite vám ho odporúčam vyskúšať. 







0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.