Sprchovací gél Blue Wonders

7/11/2016 Unknown 1 Comments

Nová kolekcia Blue Wonders od spoločnosti Oriflame vystihuje letné obdobie a hlavne to, na čo sa najviac v tomto období tešíme a to dovolenku pri mori. Z vône produktov tejto kolekcie sála sviežosť morských hlbín. Obal telovej kozmetiky má motív hry svetla v morskej hlbočine. 

V tejto kolekcii produktov môžete nájsť toaletnú vodu, sprchovací gél a telový krém Blue Wonders. Tentokrát som mala možnosť otestovať sprchovací gél Blue Wonders.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento sprchovací gél má naozaj hravý obal, ktorý je tvorený zmesou rôznych farieb, ktoré vytvárajú morské hlbiny pri dopade svetla. Obal je doplnený o zlatý vrchnák na ktorom je vyryté logo spoločnosti. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis: 

Sprchovací gél so zložením bez obsahu mydla a vyváženým pH, s povzbudzujúcou vôňou morského elixíru umyje pokožku a zanechá ju na pocit sviežu, hydratovanú a úžasne hebkú. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotný sprchovací gél je priehľadný v modrej farbe. Dlho som premýšľala, ako by som vám popísala jeho vôňu, pretože je naozaj netradičná. Povedala by som, že je to typická vôňa morskej slanej vody, ktorá je trochu korenistá. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ak ste zvyknuté na bohatú penu pri sprchovaní, tak tento sprchovací gél vás veľmi nepoteší. Vytvára minimálnu penu, avšak to nijako neovplyvňuje jeho účinky. Dá sa s ním krásne poumývať aj bez peny. Jeho konzistencia je redšia. Po umytí sa s týmto sprchovacím gélom pokožka ostáva veľmi dlho prevoňaná, a preto máte pocit, že ste naozaj niekde pri mori. Čo na tomto sprchovacom géle oceňuje tak sú jeho hydratačné vlastnosti. Pokožku dokonalo hydratuje a necháva ju na dotyk krásne hebkú.

1 komentár:

  1. Já mám se sprchovými gely od Oriflame stejný problém jako s Avonem a to že mě jejich sprchové gely hodně vysušují pokožku. :( Ale jinak ty vůně jsou moc krásné a příjemné.

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.