Trblietka sem trblietka tam

8/05/2015 Unknown 1 Comments

Ahojte,
dnes si dáme článok, repektíve recenziu na efektový top coat od Avon-u. Tento top coat, o ktorom bude dnešný článok obsahuje jemné vlákna pre vytvorenie 3D efektu- vzhľadu nechtov. Vy už asi viete, ako tento lačik vyzerá a ja vás nebudem ďalej naťahovať a ukážem vám, ten môj :P
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Celkovo v tejto kolekcii lakov môžete nájsť 5 odtiene. Práve tento, ktorý vám dnes ukazujem je odtieň FRINGE, čo je top coat s obsahom čiernych a zlatých vlákien. Objem laku je 10 ml, čo je celkom dosť a cena momentálne 3,50€.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lak je možné použiť samostatne alebo ako doplnok nejakého farebného laku. Okrem toho sa dá aj vrstviť, čo však podľa mňa už nevyzerá veľmi pekne. To však môžete posúdiť samy na základe fotografií nižšie. 
Ako ja hovorím, lak má klasický "avoňácky" štete, ktorý nie je ani široký ani úzky- taký akurát na lakovanie pár ťahmi. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako podklad pri lakovaní som použila taktiež lak od Avon-u a to konkrétne z kolekcie lakov s gelovým efektom v odtieni Creme brulee. Lak som nalakovala ako podklad na každý necht okrem prstenníka, na ktorý som naniesla 2 vrstvy efektového top coatu. Podľa mňa takto navrstvený top coat nevyzerá veľmi pekne. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jeho výdrže, tak na nechtoch mi vydržal rovnako dlho ako podkladový farebný lak čo je tak cca týždeň. 

1 komentár:

  1. Ja mám podobný od Essence ,ale ešte som ho nestíhla vyskúšať :) Krásne nechty ;)
    Moja giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.