Atoderm Sprchový olej

2/22/2016 Unknown 1 Comments

Sprchové gély sú neodmysliteľnou súčasťou môjho sprchovania alebo kúpania. Najmä v zimnom období pokožka najviac trpí. Časté striedanie teplôt pri každom vstupe do vykúrenej miestnosti spôsobujú, že sa pokožka vysúša. 

Preto ja osobne v tomto období vsádzam na hydratačné krémy, ktoré by poskytli útechu suchej pokožky. Spoločnosť Bioderma si však pre nás pripravila novinku v podobe sprchovacieho oleja.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
ATODERM Sprchový olej je možné si zakúpiť v dvoch verziách. Ak si ho najskôr chcete otestovať tak odporúčam 200 ml balenie, ktoré mám aj ja. Avšak, ak ste presvedčení o kvalite značky, o čom ja som, tak vám odporúčam balenie s obsahom 1 litra.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento sprchový olej poskytuje pokožke 24 hodinovú ochranu v podobe hydratácie hneď po sprchovaní.  
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Biologický mechanizmus účinku:
  • jeho exkluzívne zložky obnovujú kožnú bariéru
  • intenzívne vyživuje a zvláčňuje pokožku, zmierňuje pocity pnutia a chráni pred vonkajšími vplyvmi
  • patent Skin Barrier Therapy® chráni pokožku pre baktériou Staphylococcus aureus spôsobujúcu zápal a podráždenie
  • olej vytvára ultra ľahkú a jemne parfumovanú penu, ktorá je špeciálne navrhnutá tak, aby rešpekotvala i tú najcitlivejšiu pokožku
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Zbožňujem balenia s pumpičkou. Táto sa nachádza v oboch variantoch balenia. Tiež oceňujem systém otvárania a zatvárania. Stačí pootočiť pumpičku do strany a olej máte otvorený. Pomocou pár jednoduchých stlačení si nadávkujete požadované množstvo oleja.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Keďže je to olej tak má olejovitú trošičku mastnú konzistenciu s jemne nažltlým sfarbením. Olej naozaj vytvára penu, ktorá je však veľmi jemnulinká. Pokožke dodá jemnú, ale príjemnú vôňu. Po osprchovaní je na pokožke bádať stopy po použití oleja. Pokožka je na dotyk trošku mastná, no po chvíľke sa olej vsiakne do pokožky. 

Pokožku skvelo hydratuje a aj na druhý deň, som na dotyk mala pokožku hebkú a dostatočne vyživenú. Olej tiež chráni pokožku pred podráždením. V tom s ním súhlasím. Často sa mi stáva, že po holení nôh mám pokožku dosť podráždenú, no po umytí s týmto olejom som nebádala žiadne začervenanie ani podráždenie.

1 komentár:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.