Nový maznáčik: Hakuro h50

2/03/2016 Unknown 3 Comments

Štetce na líčenie. Áno alebo Nie? Používate ich? Ja si život bez nich už ani neviem predstaviť. Aj keď si kúpite nejakú paletku a je k nej pribalený aplikátor, tak myslím, že v súčasnosti už nie je ten aplikátor dostatočný a komfortný a nevytvoríte si ním dokonale nalíčené oči. No možno sa mýlim, ale aspoň u mňa to takto funguje. Rovnako to je aj pri aplikácii make-upu. Dá sa síce krásne rozotrieť prstami, ale keď si spätne uvedomíte, koľko make-upu len tak zmyjete z prstov, tak je to celkom zbytočné. 

Preto som si na Vianoce želala nový štetec na make-up. Po dlhom zvažovaní a prezeraní internetu som nakoniec zvolila štetec HAKURO h50, ktorý mi nadelil "Ježíško". 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Samotný chlp štetca je zo syntetického vlákna s dĺžkou 2,5 cm. Rukoväť štetca je z prírodného dreva. Celková dĺžka štetca je 17 cm. Vlasy sú všetky dokonalo zostrihnuté, žiaden z nich nevytŕča ani nič podobné. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na rukoväti štetca je vytlačené logo spoločnosti a označenie štetca. Okrem tohto H50 má spoločnosť v ponuke štetec H50s, ktorý je trošku menší resp. na pohľad nie je taký hustý ako tento :).
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

Čo hovorí o štetci výrobca:
Syntetický štetec Hakuro H50.
Štetec je ideálny na aplikáciu tekutého alebo minerálneho make-upu. Pri roztieraní štetec nezanecháva šmuhy. Umožňuje rovnomerné nanášanie make-upu a tým aj docielenie prirodzeného efektu. Pred použitím pokropte štetec trochou vody, aby nevsiakol príliš veľa kozmetického prípravku (make-upu).
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Štetec je mojim ňuňáčikom. Za tú dobu, čo ho používam som si ho veľmi obľúbila. na dotyk je veľmi príjemný, na pleti nijako neškriabe. Proste ju dokonalo hladí a mazná ju. Štetec padne akurát do ruky a dokonalo sa s ním pracuje. Dá sa s ním zapracovať make-up aj na menej dostupnom mieste ako je nos, poprípade s ním zapracujete aj korektor pod očami. Pre mňa je dokonalo hustý. Na pleti nezanecháva žiadne šmuhy ani ťahy. Dá sa ním pekne zapracovať či už riedky alebo hustý make-up. 
Pri jeho čistení z neho nevyšiel ani jeden chlp. Avšak je potrebné dávať pozor, aby sa vám voda nedostala do tej stirebornej časti štetca. To preto aby vám nepovolilo lepidlo. Preto odporúčam nie len tento štetec, ale akýkoľvek sušiť vo zvislej polohe. 

Tento som si tak zamilovala, že už premýšľam nad kúpou ďalších štetcov od tejto spoločnosti. Postupne si chcem zadovážiť všetky pre mňa potrebné štetce, aby som si vytvorila dokonale líčenie nie len pleti, ale aj oči :).
Ak by vás zaujímala jeho cena, tak "Ježíško" ho kupoval na krasotika.sk, kde si ho môžete kúpiť za 8,90€. Okrem toho, že ho tu kúpite za skvelú cenu, tak eshop ponúka aj únosnú cenu poštovného a to 2,90€. Rýchlosť dodania bola 2 pracovné dní. Určite vám odporúčam sa na eshope zastaviť, pretože tam majú množstvo produktov od rôznych značiek.

3 komentáre:

  1. Je krásný, chci také vyzkoušet nějaké štětce právě od této značky, ale nevím ještě jaké :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný kousek i já tento štětec vlastním. A časem plánuji pořídit další kousek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež plánujem, ale ešte neviem presne ktoré :)

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.