Produkty na oči Giordani Gold

2/17/2016 Unknown 1 Comments

Určite vám už je dávno jasné, že na testovanie každého produktu sa veľmi teším. Každý má nejaké svoje koníčky a mojím najväčším koníčkom je kozmetika a všetko čo sa s ňou spája. Celkovo z kozmetiky mám najradšej tú zo súdka dekoratívneho. 

Pomocou pár produktov sa môžete zmeniť na nepoznanie, alebo len potrhnúť vašu prirodzenú krásu. Tentokrát som mala možnosť otestovať dva produkty na oči od spoločnosti Oriflame.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Spoločnosť Oriflame, založená v roku 1967 dvoma bratmi a ich priateľom, je dnes medzinárodná spoločnosť krásy s priamym predajom, fungujúca vo viac ako 60 krajinách sveta. Asi najluxusnejšou radou tejto spoločnosti je rada s príznačným názvom Giordani Gold. rada, ktorá vám dopraje dávku luxusu aj v pohodlí domova.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Prvým produktom, ktorý som mala možnosť otestovať sú Krémové očné tiene Giordani Gold s perleťovým leskom. Na výber máte z 5 možných farieb. Ja som testovala odtieň GOLD SPARKLE, čo je veľmi krásna zlatá trblietavá farba.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
V balení je k týmto krémovým očným tieňom pribalený aj malý štetec, ktorý má umelé štetinky.

Oficiálny popis:

Trvácne krémové očné tiene v podmanivých trblietavých odtieňoch charakterizuje vrstviteľné krytie a hladké roztieranie. Neusádzajú sa v záhyboch viečka. Komplex FirmEsse Active pomáha zlepšiť pevnosť pleti. Špeciálny tvar kefky umožňuje aplikáciu tieňov bez väčšej námahy.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Druhým produktom, ktorý vám dnes predstavím je Očná linka Giordani Gold Calligraphy. Linka resp. fixka má skvelý zošikmený tvar. Vďaka nemu si môžete vytvoriť najrôznejšie linky podľa svojich predstáv. Či už dávate prednosť tenkej nenápadnej linke, ktorá vám optický zahustí vaše riasy alebo sa nebránite hrubej výraznej linke, táto od Calligraphy vám poskytne oboje. Ja linky veľmi rada používam pri každodennom líčení. Krásne podtrhne tvar oka a skvelo vyzerá s akýmkoľvek tieňom resp. líčením.

Oficiálny popis: 

Zošikmená špička tekutej očnej linky pre presné nanesenie linky. Čierne pigmenty Nero dodávajú tekutej očnej linke potrebnú intenzitu. Komplex LashVital posilňuje a vyživuje mihalnice.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oba produkty ma veľmi milo prekvapili. Tieň je naozaj skvelo pigmentovaný a očiam dodá krásny trblietavý pohľad. Nakoľko je tieň naozaj výrazný, tak by som ho skôr volila na večerné líčenie. Ja som ho skombinovala z hnedým tieňom vo vonkajšom kútiku, ktorý som rozblendila smerom k obočiu. Nakoniec som cele líčenie skombinovala s tenkou čiernou linkou, ktorá je rovnako skvelo pigmentovaná.

Nakoľko mám mastné viečka, tak som sa bála, že sa tieň rýchlo zleje do záhybov viečka. Preto som použila podkladovú bázu. Takto mi líčenie vydržalo asi 10 hodín a pri odličovaní nebolo ani náznaku toho, že by ma chcel opustiť.

Oba produkty vám určite odporúčam vyskúšať.

1 komentár:

  1. Oba produkty vypadaji dobre.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.