Bright Bouquet - hand cream

3/17/2016 Unknown 1 Comments

Niektorých produktov, ako hovorím ja, nie je nikdy dosť. Či už sa jedná o dekoratívnu kozmetiku alebo kozmetiku zameranú na starostlivosť o telo, vždy sa nájde jeden - dva takých, ktorých si kupujeme stále dookola. Buď striedame značky alebo sa stále vraciame späť k produktu, ktorý sme si obľúbili, respektíve, ktorý nám svojou konzistenciou, vzhľadom, účinkom vyhovuje najviac. 

U mňa nájdete množstvo rôznych perfémov, ktorý si myslím, že vždy poteší každú ženu. Ďalším produktom, ktorý mám rada a používam denno - denne je balzam na pery a v neposlednom rade krémy na ruky. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Práve krémy na ruky používam stále. Krém na ruky používam stále po každom umytí, ale aj vtedy, keď mám pocit, že sú suché. Krém mám všade - jeden na internáte, jeden v kabelke stále so sebou, ďalší doma na stole a na chodbe,  a samozrejme že aj v kúpeľni.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Dnešný krém, ktorý som testovala pochádza z radov spoločnosti Oriflame. Ako sa vraví - obal predáva a myslím si, že tu to platí. Krém má príjemné oku lahodiace balenie, ktoré privoláva nadchádzajúcu jar. Keďže jednou z hlavných zložiek tohto krému je tulipán, tak práve tulipán môžete spoznať na obale tohto krému.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!

Oficiálny popis: 
Udržte si svoje ruky nádherne hebké túto jar. Ľahký hydratačný krém na ruky s omamnou vôňou čerstvo natrhaných tulipánov a kvetov mimózy. Nádherný darček, ktorým môžete obdarovať seba alebo niekoho blízkeho.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
To, že tento krém obsahuje zložky z tulipánov môžete postrehnúť hneď po jeho otvorení a prvom stlačení. Krém ruky ovinie do krásnej tulipánovej vône, ktorá s vami zostane po dobu, kým si ruky neumyjete znovu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Nielenže krém ma príjemný obal, ale aj samotný krém ma jarné sfarbenie. Jemne zelené sfarbenie krému s príjemnou konzistenciou, ktorá sa veľmi ľahko rozotiera je príjemným bonusom k samotnému obalu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém sa do pokožky veľmi rýchlo vstrebáva, čo je skvelé najmä pre mňa, pretože vždy keď si ruky nakrémujem, tak sa niečoho dotýkam, a potom na danej veci ostávajú moje ťapky. Avšak ruky sú príjemne hydratované a príjemné na dotyk. Určite vám ho odporúčam, pretože už len tá príjemná kvetinová vôňa stojí za jeho kúpu. 

1 komentár:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.