Collistar Kajal Shock - kajalová očná linka

3/21/2016 Unknown 1 Comments

Produkty ako filmové snímky, vo farbách evokujúcich tváre filmových hviezd Talianska - presne takáto je kolekcia Italian Beauty spoločnosti Collistar. V tejto kolekcii sa o príťažlivosť očných viečok postarajú očné tiene v prirodzených tónoch, avšak zdôraznené intenzívnymi ťahmi "neskrotnej" očnej linky a kajalovej ceruzky.

Značku Collistar som si veľmi obľúbila, pretože poskytuje kvalitné produkty, ktoré si dovolím povedať, že vás v žiadnom prípade nesklamú. Tentokrát som mala možnosť otestovať kajalovú ceruzku. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Kajalová linka má podľa mňa jemné decentné prevedenie obalu. Čierny obal doplnený o zlaté prvky v podobe loga spoločnosti a popisu linky. Linka je doplnená o priesvitný vrchnák, na ktorom sa nachádza zlatý pás. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Túto kajalovú linku je možné zakúpiť, respektíve, nájsť v sieti Fann parfumérii v dvoch farebných variantoch. V maslovom odtieni pre zvýraznenie oči, alebo v čiernom na imitáciu intenzívneho stredomorského štýlu. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Šokujúci intenzívny, magnetický a zmyselný pohľad. Krémová textúra kajalovej ceruzky je ľahko aplikovateľná a okamžite uvoľňuje farbu pre brilantnú úpravu každého oka. Kontrast vytvoríte behom chvíle pomocou mäkkej poddajnej špičky, ktorá dodá vnútornej strane viečok hlbokú a sýtu farebnosť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Linka má veľmi príjemnú textúru, vďaka ktorej sa po oku jemne kĺže. Jej hrot je celkom mäkký, preto si líčenie s ňou budete užívať. Ľahko s ňou vytvoríte celkom tenkú linku, no ak chcete pritvrdiť a byť za rebelku, tak ju s rovnakou ľahkosťou spravíte hrubšou. Čo sa týka výdrže tak tú musím chváliť. Samozrejme, nakoľko mám mastné viečka, ta sa nikdy nelíčim bez podkladovej bázy, s ňou mi líčenie s touto linkou vydržalo celý deň. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tentokrát som si líčenie s linkou vážne užívala. Veľmi ľahko sa dá rozotrieť pomocou štetca a vytvoriť tak trošičku jemnejšiu linku. Ja som si ju naniesla pozdĺž celých horných rias až k vnútornému kútiku. Taktiež som ju naniesla do vonkajšieho kútika oka a naniesla ju aj na spodnú linku, ale len do 1/3 oka, pretože mne sa veľmi nepáči líčenie s celým orámovaným okom. 

1 komentár:

  1. Znacku neznam, ale vypada dobre. Liceni se ti povedlo.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.