La Roche-Posay: Redermic C

3/11/2016 Unknown 2 Comments

Citlivá pleť je niekedy omnoho náročnejšia na starostlivosť ako napríklad aknózna pleť. Pri aknóznej pleti, viete siahnuť po akomkoľvek kréme, ktorý proti týmto nedokonalostiam bojuje. Pri citlivej pleti musíte skúšať množstvo krémov, ktoré vám môžu no nemusia sadnúť. Hľadanie správnej starostlivosti je beh na dlhú trať.

Citlivá pleť sa postupne s nárastom veku začne vyznačovať začervenaním, je náchylnejšia na stratu pevnosti a nejednotnému sfarbeniu pleti. Preto si často krát pri mojej aknóznej a mastnej pleti poviem, že možno lepšie to, ako mať pleť citlivú. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Spoločnosť La Roche-Posay myslí aj na tie, ktoré trápi práve citlivá pleť, a preto prišiel na trh s novou radou Redermic, ktorá je určená práve pre tie, ktoré majú dočinenia s vráskami alebo ich pleť už nie je taká pevná ako kedysi.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja som mala možnosť otestovať Redermic C pre suchú pleť. Avšak, ak máte pleť normálnu a zmiešanú a trápia vás vyššie popísané nedokonalosti pleti, tak smútiť nemusíte. Spoločnosť vytvorila rovnaký produkt aj pre normálnu až zmiešanú pleť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Citlivá pleť sa vyznačuje tendenciou byť viac náchylná k začervenaniu. V priebehu starnutia toto začervenanie zvýrazňuje stratu jednotnosti pleti a prispieva tak k tvorbe vrások a strate pevnosti. Na základe tejto skúsenosti vyvinuli laboratória La Roche-Posay vzorec pre citlivú pokožku s optimálnou koncentráciou vitamínu C, ktorý je známi svojou účinnosťou a pomáha stimulovať produkciu kolagénu a znižovať tak vzhľad hlbokých vrások. 

Účinok je posilnený dvomi aktívnymi látkami:
  • Manóza pre viditeľné zjednotenie pleti
  • Kyselina hyaluronová , ktorá pomáha okamžite vyhladiť pokožku

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Musím sa priznať, že ja som tento krém použila len jeden krát. A to z jedného jediného dôvodu. Keďže mám mastnú aknóznu pleť, tak momentálne mám nastavenú starostlivosť pre boj s týmito nedokonalosťami. Krémy som samozrejme nepoužívala na raz, ale som si ich striedala. Jeden deň som použila krém na akné a na ďalší tento Redermic C. Avšaktento krém v kombinácii s krémom proti akné nepôsobil veľmi kamarátsky. Krém som sa z tohto dôvodu rozhodla dať otestovať priateľovej sestre.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento krém by sme skôr nazvali sérom. Sérom preto, lebo je veľmi ľahučký a má takmer aj takú konzistenciu. Do pokožky sa veľmi rýchlo vsiakne, preto je skvelý aj pod make-up. Pleť necháva na dotyk zamatovo hebkú.

Priateľova sestra si tento krém - sérum nevie vynachváliť. Je s ním nadmieru spokojná. Tvrdí, že pleť necháva úplne jemnučkú. Čo sa týka vypnutia pleti tak povedala, že jemné vypnutie badá, ale nie je to až také výrazné. Asi to bude tým, že ešte nie sme v takom veku, v ktorom by nás trápili vrásky. Každopádne je celkom príjemná prevencia pred ich vznikom vďaka kyseline hyaluronovej. Obe máme podobný typ pleti a to mastnú. Tu vidno rozdiel, že aj keď mne tento krém nesadol, tak jej sedí dokonale. Určite platí pravidlo, že to čo nesedí mne, tak vám môže sadnúť dokonalo.

2 komentáre:

  1. Od této značky používám přípravky na mastnou pleť a jsem spokojená:) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež zopár produktov a rovnako som spokojná :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.