Lavend Nail Polish by Oriflame

3/02/2016 Unknown 4 Comments

Vždy dbám na to aby boli moje nechty krásne upravené. O moje nechty sa starám stále, nie len vtedy, keď idem na nejakú udalosť, na ktorej sa vyžaduje mať krásne nie len nechty. 

Krásne nechty sú vizitkou každej ženy. Tie napovedia o tom, ako sa o seba stará. Lakovanie nechtov je pre mňa zábava. Preto si na lakovanie vždy vyhradím čas, aby mi lak dôkladne zaschol alebo aby som si mohla vytvoriť nejaký "nailart".
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tentokrát som mala možnosť testovať lak na nechty od spoločnosti Oriflame. Lak pochádza z kolekcie Pure Colour, v ktorej zatiaľ nájdete celkovo 13 lakov na nechty. Ja som testovala odtieň LAVEND, čo je krásna fialová farba, ktorá je ideálna na blížiace sa ročné obdobie. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Lak na nechty s vysokým leskom v širokej škále fantastických moderných odtieňov. Čo viac môžete dopriať vašim nechtom, ako nádherné farebné odtiene za vynikajúcu cenu? A prečo ich hneď nevyskúšať viacero?
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Z tejto kolekcie už doma mám 2 laky. No musím povedať, že pre mňa najväčším mínusom týchto lakov je ich štetec. Úzky štetec, pomocou ktorého vám trvá kým si celý necht dôkladne nalakujete. S týmto nie je lakovanie až také jednoduché a rýchle.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Lak veľmi pekne kryje v 2 vrstvách. Veľmi sa mi páči, že po zaschnutí sú nechty naozaj lesklé. Výdrž u každého laku je individuálna. Niekomu vydrží 2 dni niekomu zas týždeň. Všetko závisí od kvality vašich nechtov. Ja s výdržou problém nemám, preto som s väčšinou lakov spokojná rovnako ako s týmto.

4 komentáre:

  1. Máš moc hezké nehty :) má hezký odstín, taky mám podobný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký jemný odstín. Laky od Oriflame jsou fajn, vždy když jsem nějaký měla, tak kryl pěkně a rychle schnul.

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.