Douglas- eyeshadow & jumbo shadow

6/19/2015 Unknown 3 Comments

Prajem vám krásny deň,
dnes som si po oddychovom outfitovom článku pre vás opäť pripravila recenziu na 2 produkty. tentokrát to budu produkty od Douglas-u, ktoré som vyhrala v súťaži na sociálnej sieti. Dnes to bude o krásnom ružovom tieni na oči a jumbo očnom tieni v ceruzke. 
Začneme tieňom :)
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento tieň v odtieni 06 s hmotnosťou 2,5 g je v krásnej ružovej farbe. Veľmi sa mi páči spravené "D" ako ornament na tomto tieni.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na oficiálnej stránke a zároveň e-shope spoločnosti Douglas sa dočítate:
Inovativní textura zachycuje přirozené světlo a zanechává pocit hedvábné hladkosti. Tyto jedinečné oční stíny s mimořádnou výdrží se díky kvalitnímu složení krásně nanášejí a dodávají očním víčkům ušlechtilý lesk. Pudrové složení se hladce roztírá, umožňuje snadné stínování a dodává líčení hloubku.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Musím povedať, že mne sa takáto farba veľmi páči. Avšak tieň je trošku menej pigmentovaný a je potrebné ho navrstviť. Avšak je to na každom uvážení. Ak máte chuť na menej výrazné líčenie a zároveň chcete aby pôsobilo decentne, tak vrstviť nemusíte. Ale ak chcete byť rebelské a mať výrazné líčenie, tak tieň odporúčam trošku navrstviť. Tieň na svetle hádže krásne trblietavé odlesky.

Ďalším produktom, ktorý si dnes predstavíme je tieň v jumbo ceruzke
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tento tieň je tiež v ružovej farbe. Odtieň 12- A flirt date s objemom 5ml.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na oficiálnej stránke sa môžete dočítať:
Oční stíny Jumbo Shadow Pen značky Douglas umožňují díky tužkovému provedení mimořádně snadné nanášení. Při aplikaci je textura krémová, ale na očním víčku ihned uschne a velmi dobře přilne. Extrémně intenzivní barva a voděodolné složení zajišťují spolehlivou výdrž a výrazné líčení po celý den.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako vidíte na obrázku, tak tento tieň v sebe obsahuje jemnučké trblietky, ktoré na slnku hádžu krásne odlesky. Čo sa týka použitia, tak ja som tento tieň v ceruzke používala pod vyššie uvedeným tieňom ako podklad. Musím povedať, že takáto kombinácia mi na mojich mastných viečkách vydržala cca 8 hodín, potom sa mi už začal tieň trošku zhlukovať v záhyboch oka. Okrem toho tento tieň veľmi pekne ukáže, keď ho použijete na spodnú linku. Pôsobí to veľmi decentne. 
Ja som celkovo s týmito produktmi spokojná a som rada, že som mohla vyskúšať niečo, čo sa na Slovensku donedávna nedalo zohnať. No vďaka e-shopu už je to možné. Takže ak chcete niečo skvelé od Douglas-u vyskúšať tak odporúčam prezrieť si spomínaný e-shop a verte mi, bez objednávky ho nezavriete :D

3 komentáre:

  1. Jumbo tuzku bych rada vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam, aj keď ja ju používam ako podklad pod tiene alebo na spodnú linku, pretože tento odtieň je jemnučký, ale myslím, že ak zvolíš nejakú výraznejšiu farbu tak bude super :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.