Matte lipcolor butter

7/09/2015 Unknown 4 Comments

Ahojte krásky,
konečne sa vonku trochu ochladilo, aj keď nemuselo to prísť takto rapídne, ale aspoň sa to dá vydržať bez akéhokoľvek osviežovania. Má to aj skvelú výhodu a to tú, že sa z nás neleje a hlavne je to super pre záhradkárov- nemusia totiž polievať záhradu, spravil to za nich včerajší lejak. Avšak na druhej strane, nie je to počasie na radovánky pri vode. Pre mňa a priateľa to je teraz celkom super, že nemôžme ísť k vode, pretože sme sa v sobotu pekne spálili na kúpalisku a priateľ dokonca skončil s úpalom, áno áno je to naša vina, pretože sme sa nechránili dostatočne pred slnkom. Avšak, kým sa k nám teplo a slnko opäť vrátia, my sa zregenerujeme a budeme pokračovať v radovánkach pri vode.
Ale vráťme sa späť k dnešnému článku. Dnes napíšeme pár slov o lipcolor butter od spoločnosti ASTOR.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Matné masielko v odtieni 027 Elegant Nude vyrobené v Taliansku v sebe spája matnú farbu a balzam na pery. Masielko si môžete zakúpiť napr, v DM drogérii a to vo viacerých farbách za cenu niečo okolo 5 €.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo ja osobne na tomto masle na pery oceňujem tak je jeho tvar, ktorý je trošku zaostrený. Veľmi ľahko sa ním dajú vykontúrovať pery a preto nemusíte používať kontúrku.
O masle sa môžete dočítať:
Máslo na rty Soft Sensation Lipcolor Butter Matte pro intenzivní a zářivé barvy, které zároveň pečují o vaše rty. Poskytuje barvu a snadné používání jako rtěnka, hydrataci jako balzámu - teď i s matným efektem! Budete se nad ním skutečně rozplývat!
  • matný efekt 
  • dlouhotrvající barva
  • hydratace balzamu
  • nevysušuje rty
  • šikmá špička pro snadnou aplikaci
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Farbu tohto masielka by som opísala ako vínovú s troškou hnedej a kvapkou bordovej. Okrem toho masielko krásne vonia- tak maslovo a hlavne sladko. Musím povedať, že na perách naozaj vytvára krásny matný finish. Pri jedení a pití vám masielko na perách vydrží tak 2,5 hodinky. Maslieko má jedno mínus a to, že na to, že je to masielko na pery tak tie pery neskutočne vysúša. Po cca hodine na perách som mala pocit, že moje pery sú strašne vysušené a pri pozretí do zrkadla som videla všetky záhyby pier. Čakala som, že bude krásne hydratovať, keďže to je maslo no bohužiaľ, celkom pery vysúša. Celkom ma toto masielko sklamalo. 


4 komentáre:

  1. Mam take jedno masilko a bozske je. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Matné máslo bych si chtěla pořídit, ale nevím jaký odstín. Tento se mi celkem zamlouvá.

    My summer essentials

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tento tiež veľmi páči :) Ale pokukujem aj po iných farbách, ale nie z tejto matnej edície :)

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.