True Dimensions- Transparentný rúž

9/21/2015 Unknown 9 Comments

Krásny deň,
v poslednej dobe som si veľmi obľúbila kozmetiku Mary Kay. A nehovorím to preto, lebo som od zastúpenia spoločnosti dostala pár výrobkov na vyskúšanie a zrecenzovanie, ale preto, lebo v poslednej dobe po iných produktoch ani nesiaham. Či pri líčení alebo čistení pleti, stále mi spoločnosť robia produkty práve od Mary Kay. A preto dnes som sa rozhodla napísať vám zopár riadkov a novinke v portfóliu Mary Kay. 
True Dimensions- Transparentný rúž
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Už pri nedávnej recenzii na jeden produkt som Vám písala, že všetky produkty Mary Kay sú zabalené v krabičke. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Inak rúž odpočíva v striebornom obale, na ktorom sa nachádza logo spoločnosti v čiernej farbe. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na testovanie som si vybrala odtieň POSH PINK, čo je jemne ružová farbička. Inak celkovo je dostupných 6 odtieňov rúžu, každý s hmotnosťou 3,3g. 
Na stránke výrobcu a o tomto rúži dočítate:
Mary Kay® True Dimensions™ Rúž je nový vynikajúci rúž, ktorý ľahko mieša zvodnú ženskosť a krásu vedy. Rozsah úžasných odtieňov vám umožní vyjadriť každý rozmer samej seba. Vylepšená receptúra sa zameriava na kľúčové vlastnosti, ktoré dodávajú perám kontúry a rozmer, plnosť a pevnosť. Je to skvelé spojenie, ktoré povznáša True Dimensions™ Rúž nad obyčajnú farbu na pery. Maslovo hladké zloženie sa na perách rozplýva, ihneď ich hydratuje a uzatvára vlhkosť vnútri. Zloženie, ktoré je plné moderných prísad pre starostlivosť o pleť, vyhladzuje jemné linky a pomáha perám vyzerať plnšie. Stačí stlačiť hornú priesvitnú časť viečka a z ultra štýlového puzdra sa uvoľní rýdza a žiarivá farba.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
 ...stačí stlačiť hornú priesvitnú časť viečka a uvoľní sa rýdza a žiarivá farba.. Keď som toto čítala pomyslela som si, že hmm ako to? A keď mi rúž prišiel domov, tak som samozrejme bola zvedavá, čo tieto slová znamenajú a tak som rúž začala skúmať. Keď som na to prišla bola som natešená ako malé dieťa :) Samozrejme, menší chyták. A tak som dala doma rúž kolovať aby na to prišli aj ostatní. 

Avšak poďme späť. Určite ste zvedavé, čo tie slová asi znamenajú. Určite ste už z fotiek na to prišli. Pomocou 3 jednoduchých krokov tú žiarivú farbu z rúžu dostanete. Stačí len vziať rúž, stlačiť priesvitnú časť v jeho kvázi vrchnáku a z obalu sa vám vysunie samotný rúž. Geniálny nápad ako zabezpečiť aby sa rúž samovoľne neotvoril :)
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako som písala tak odtieň Posh Pink je ružový odtieň, ktorý obsahuje jemné trblietky. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa týka jeho výdrže tak ak nič nepijete, nejete tak vám vydrží cca 4 hodinky. Samozrejme s jedlom ide všetko dole. Čo musím povedať, že je to veľmi decentná farba, ktorá sa dá použiť v prípade, že volíte výraznejšie líčenie očí. Svojím vzhľadom a farbením pier mi skôr pripadá ako lesk na pery v konzistencii rúžu. Teda telo rúža no pôsobenie na perách ako lesk. Čo však musím povedať, že dá saj trošku navrstviť a vtedy vyzerá ako krémový rúž s trblietkami. Vďaka maslovému zloženie sa nádherne kĺže po perách a krásne ich tónuje. Určite súhlasím aj s tým, že pery hydratuje. Sú pekne vlačné, na pár hodín nahradzuje aj balzam na pery. Za mňa veľká spokojnosť. 

9 komentárov:

  1. Věřím, že může být dobrý, ale moc nemám ráda tyhle třpytivé věci :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež veľmi nemusím iba v prípade, že nejaký produkt obsahuje pomerne veľké trblietky, ale tieto malinké mi veľmi nevadia :D

      Odstrániť
  2. Vypada cèlkem hezky, ale takove moc trpytive rtenky ja nemusim.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som tento rúž tiež skúšala, na perách bol príjemný, páči sa mi tá jemná farba, no mne prekážajú tie trblietky, lebo mi bohužiaľ nejako nepasujú :(
    GIVEAWAY klaudysenjoyment.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak každému vyhovuje niečo iné :) Mne tie trblietky v tomto rúže nevadia, ale keby som mala nejaké telové mlieko alebo sprchový gél s trbliektami tak to by som ho asi nepoužívala :)

      Odstrániť
  4. Vypadá hezky ale nemám ráda třpytivé rtěnky:)
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.