Garnier Pure 3v1 - gél, peeling a maska

4/04/2016 Unknown 0 Comments

Pred niekoľkými dňami bol predstavený nový projekt spoločnosti Garnier. V tomto projekte spojil Ben Cristovao svoje meno s radou Garnier Pure, ktorá má povzbudiť sebavedomie dievčat/ žien nie len v Čechách, ale aj na Slovensku. 

V rámci tohto projektu si Ben vyberie dievča, ktorá bude mať príležitosť zahrať si v jeho novom klipe a zároveň v reklamnej kampani spoločnosti Garnier, konkrétne na produkt Garnier Pure 3v1, ktorý vám dnes bližšie priblížim. Podmienkou, respektíve, krokom k tomu, aby ste sa mohli stať "Pure Girl" je kúpa avizovaného produktu - samozrejme, ak chcete vedieť podrobnosti, tak najznámejší vyhľadávač vám v tom pomôže :)
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Balenie produktu nie je ničím výrazné. Produkt sa nachádza v plastovej tube, na ktorej sa nachádza logo spoločnosti a na modrom pozadí sa nachádza samotný popis produktu. Čo na tomto produkte oceňujem, tak je jeho aplikácia. Páči sa mi, že nemusím s prstami hrabať v kelímku, ale produkt si z tuby jednoducho vytlačím. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
3v1 gél + peeling + maska Garnier Pure je vyvinutá pre zmiešanú až mastnú pleť náchylnú k tvorbe nedokonalostí, lesku a rozšírených pórov. Trojitá sila minerálov & kyseliny salicylovej: 1 - čistí, 2 - uvoľňuje póry, 3 - zmatňuje.

Pôsobenie produktu: 
1. čistiaci gél obohatený o zinok, je známy svojou schopnosťou redukovať tvorbu mazu a výťažok zo Smithsonitu intenzívne čistí pleť a odstraňuje nedokonalosti
2. peeling s pemzou odstráňuje odumreté bunky a uvoľňuje póry
3. maska s kaolinom poskytuje pleti zmatnenie
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Páči sa mi multifunkčné využitie produkty. Väčšina peelingov sa dá použiť len na odstránenie odumretých buniek a vyčistenie pleti, ale tento sa dá použiť trojakými spôsobmi. Či už ho použijete ako peeling, čistiaci gél alebo masku, je to len a len na vás.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ja tento produkt používam každý deň najmä ako peeling. Obsahuje veľmi malé čiastočky, ktoré sú veľmi príjemné pri aplikácii krúživými pohybmi na pleti. Po umytí z pleti sú póry viditeľne redukované a pleť je na dotyk úplne hladká. Ak mám čas, tak tento produkt používam ako masku, ktorá sa necháva pôsobiť 3 minúty. Behom tejto chvíľky na tvári zaschne, a vtedy je na tvári bádať sťahujúce účinky produktu. Po umytí z tváre je pleť zmatnená.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo sa mi na tomto produkte páči tak je aj jeho vôňa, ktorá je príjemne uhorková. Produkt je určite skvelým pomocníkom pre tých, ktorých trápia akékoľvek nedokonalosti pleti, alebo pre dospievajúcich pubertiakov. 

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.