Sothys - Jemný dotyk Slnka

4/13/2016 Unknown 0 Comments

Väčšinou to tak býva zvykom, že každá z nás túži po niečom, čo nám príroda nenadelila. Jedna chce byť štíhlejšia, jedna zas vyššia, jedna zase hnedšia ... Preto častokrát siahame po rôznych "zlepšovákoch", ktoré by mohli samotnú prírodu zastúpiť.

Počas leta väčšina z nás nachytá krásny bronz, ktorý by sme chceli aby vydržal večne, avšak opak je pravdou. Časom naša pokožka vybledne a navráti sa jej farba, akú mala pred opálením. Preto na zimné obdobie si pre nás firmy pripravili rôzny samoopaľovacie prípravky.

Ja som tentokrát netestovala práve samoopaľovací prípravok, ale môžem povedať, že ide o krém, ktorý má funkciu dodať pleti prirodzený opálení vzhľad, vďaka ktorému sa každým použitím jeho efekt predlžuje.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Ako sa hovorí: "v jednoduchosti je krása" a dôkazom toho je aj minimalistický obal tohto produktu. Nie je zbytočne zahalený rôznymi výraznými prvkami. Okrem samotného názvu spoločnosti sa na balení nachádza logo spoločnosti a popis produktu.

Krémová plastová tuba produktu je doplnená o oranžový vrchnáčik a rovnako je doplnená o písmo, ktoré popisuje samotný produkt. Celé písmo na produkte je odeté do sivej farby.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
Od prvej aplikácie, tento krém rozplývajúcej sa textúry dodáva pleti ľahko opálený vzhľad, ktorý je intenzívnejší každou ďalšou aplikáciou. Krém môže byť použitý samostatne alebo pod krém pre kontrolovaný opálený vzhľad.

Účinné látky:
- extrakty - egrešový extrakt (antioxidant) a čerešňový extrakt (hydratácie)
- hnedé sfarbenie - synergické spojenie DHA/ erytroluzy poskytuje pokožke hnedé sfarbenie
- výživa a komfort - karitové maslo a glycerín
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém má veľmi príjemnú konzistenciu, ktorá sa veľmi ľahučko rozotiera, respektíve, aplikuje. Tým, že nie je hustý, tak jeho aplikácia je rýchla a jednoduchá. Čo na ňom najviac zo všetkého zbožňujem je jeho neskutočne sladká čerešňová vôňa. Jeho aplikáciu si vďaka tejto vôni užívam a užívam si ju aj po vsiaknutí krému do pleti.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Tiež oceňujem, že veľmi rýchlo vstrebáva, takže ak ho používate ako podklad pod váš obľúbený krém ,tak nemusíte medzi aplikáciami veľmi dlho čakať. Ja ho však používam samostatne. Nakoľko krém obsahuje karitové maslo, tak pleť je dostatočne vyživená. Po aplikácii je pleť na dotyk hladká.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Čo však vás určite zaujíma, tak je jeho prvotné poslanie a to zhnednutie pokožky. Musím povedať, že ma milo prekvapil. Vôbec som nemyslela, že pokožka bude naozaj hnedá. Avšak nečakajte také intenzívne hnedé sfarbenie ako od Slnka, ktorému sa vystavujete niekde pri mori. A tiež hnedý nádych pokožka nezíska hneď po aplikácii. Musíte krém nechať pôsobiť, aby sa všetky jeho zložky poriadne pohrali s pleťou. Ale výsledok stojí za to. Už na druhý deň som na pokožke bádala jemné hnedé sfarbenie.

To, že mám hnedšiu pleť si všimol aj môj priateľ, takže tento krémik svoj účel splnil :)

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.