Nivea CELLULAR Perfect Skin

4/22/2016 Unknown 0 Comments

So slovným spojením dvoch anglických slov - perfect skin, si vybavím krásnu a hlavne dokonalú pleť. Pleť bez akýchkoľvek nedokonalostí, či už sú to rozšírené póry, nejednotný tón pleti, mdlá pleť... Nič z toho takúto pleť by trápiť nemalo. 

Bohužiaľ, ja zatiaľ o takejto pleti len snívam. Zatiaľ sa musím popasovať s rôznymi nedokonalosťami, a ktovie, možno aj ja sa raz budem takouto "perfect skin" pýšiť. Zatiaľ si k tomu môžem dopomáhať rôznymi produktmi. 

Jedným z takýchto šikovných pomocníkov, ktorý mi robí spoločnosť je CELLULAR PERFECT SKIN od spoločnosti Nivea.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém sa nachádza v plastovej tube, ktorá má jemné sivé sfarbenie. Celá tuba je doplnená písmom - popisom produktu v rôznych farbách.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
NIVEA ľahký zdokonaľujúci krém CELLULAR PERFECT SKIN dokonale rozjasní a zjednotí pleť. Špeciálne enkapsulové pigmenty sa perfektne prispôsobia tónu pleti a okamžite kryjú všetky nedokonalosti - rozšírené póry, vrásky a pigmentové škvrny. Po 4 týždňoch pravidelného používania redukuje vrásky a zlepšuje schopnosť bunkovej obnovy pleti.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Účinné látky:
  • Enkapsulové pigmenty - dokonale sa prispôsobujú farbe pleti, rovnomerne sa na ňu rozprestrú a okamžite tak zjednotia jej tón
  • Extrakt z magnólie - zvyšuje odolnosť buniek voči oxidačnému stresu, pomáha redukovať vrásky a chráni pleť pred predčasným starnutím
  • Luminicol - pomáha regulovať produkciu melanínu v bunkách, čím pri dlhodobom používaní redukuje pigmentové škvrny a zjednocuje tón pleti
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na tomto kréme oceňujem jeho pumpičkové dávkovanie a to hneď z 2 dôvodov. Prvým dôvodom je, že klasické balenie je nepraktické pre ženy s dlhými nechtami - krám ostáva za nechtami. Druhým dôvodom je, že do krému sa nemá siahať prstami, pretože si tam takto nanášame baktérie, ktoré sa v ňom rozmnožujú. Takto si môžeme privodiť rôzne alergie, ekzémy atď.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Krém ma jemne sivú farbu. Nachádzajú sa v ňom aj malinké sivé čiastočky. Krém sa do pokožky pomerne rýchlo vsiakne, čo je v dnešnej uponáhľanej dobe veľkým plusom. Čo musím pochváliť, tak je redukcia rozšírených pórov už od prvého použitia. Toto stiahnutie bolo zreteľne viditeľné. Tento krém je určený pre vekovú kategóriu 35+, pri ktorej sa už asi neočakáva aknózna pleť. Preto na moju aknóznu pleť tento krém nevplýva veľmi dobre. Ak si ho nanesiem len na nos, tak je super - viditeľne stiahne póry, ale ak si ho nanesiem na celú tvár aby som získala rozjasnenú a zjednotenú pleť, tak to mojej pleti nevyhovuje. 



0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.