Krém na ruky

8/05/2014 Unknown 2 Comments

Ahojte,

dnešná recenzia bude o kréme na ruky, ktorý používam denno-denne. Poznáte ten pocit suchých rúk? Ja to poznám a neznášam ten pocit. Vyskúšala som už množstvo krémov na ruky, ale zatiaľ žiaden mi nepomáhal tak ako tento.

Reč je o tomto krásavcovi od firmy Demracol:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo o ňom píše výrobca:
Vysoko výživný krém na ruky s prírodným mandľovým olejom a glycerínom. Ošetruje a zvláčňuje namáhanú a popraskanú pokožku rúk. Zjemňuje ju a zabraňuje jej vysušovaniu. Vytvára na pokožke ochranný film a chráni ju pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi. Pre všetky typy pokožky, najmä pre suchú a veľmi suchú pokožku.

Má bielu konzistenciu:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Môžete ho zakúpiť, napr. tu za cenu 2,27 € čo je prijateľné. Podľa môjho názoru je úplne skvelý, pretože mne sa často stáva, že mám až tak suché ruky, že sa mi začnú šúpať, čo vyzerá nepríjemne a verte mi aj pocit takýchto rúk je nepríjemný. Používam ho každý deň, pred odchodom z bytu a nemusím si ho natierať každú hodinu ako iné krémy, pretože ruky krásne hydratuje na dlhú dobu. Plusom je tiež jeho vôňa- krásna mandľová vôňa (jedná báseň).

Katka

2 komentáre:

  1. Páni krém s mandľový olejom musí voňať fantasticky. asi si ho tiež kúpim na zimu, počas leta nemám až tak problém so suchými rukami ale v zime je to katastrofa. Kedysi som to vôbec nevedela zvládať, ruky som mala tak suché, že mi až praskali do krvi, nič príjemné ani na pocit ani na pohľad. Odkedy som si však na základe príkladu mojej spolubývajúce z intráku začala ruky denne krémovať vždy pred spaním tak sa mi už tento problém nestáva, ruky sú síce v zime suchšie, občas aj štípu, ale už nepreskajú. Asi bolo potrebné poskytovať im každodennú hydratáciu, takže skús možno ti to pomôže.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si krémujem ruky veľmi často- ráno keď odchádzam z domu, počas dňa, poobede keď sa vrátim a večer keď idem spať a stále mám pocit, že sú suché a keď, že nestíham si ráno nakrémovať tak mi praskajú aj v lete nielen v zime :/ Ale tak musím asi ešte poskúšať viacero krémov a zistiť, ktorý bude najvhodnejší pre mňa.

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.