Leto s BIODERMOU

8/13/2014 Unknown 1 Comments

Ahojte,

ako prázdninujete? Ja celkom fajn- mám už za sebou dovolenku s priateľom len škode, že bola taká krátka, ale zato sme si u užili, ale proste museli sme sa vrátiť do reality a začať si opäť plniť svoje každodenné povinnosti.

Dovolenku sme strávili na Slovensku a keďže Slnko svieti všade tak aj tu sme sa museli chrániť opaľovacími krémami a pod. Toto leto som používala výrobky od Biodermi:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Prvý produktom bol PHOTODERM BRONZ SPF30- ide o suchý olej v spreji na telo a vlasy, ktorý ma zabezpečiť predĺženie opálenia.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Po nastriekaní na tele zanecháva mastný film, čo nieje vôbec príjemné a vo vode keď sa vás niekto chytí tak sa mu vykĺznete z rúk. A taktiež je potrebné ho nastriekať rovnomerne aby ste potom pri opaľovaní resp. po opálení nemali na tele fľaky.
Cena toho spreja je niečo okolo 19 € a objem 200 ml. Musím sa vám však priznať- tento sprej som si nekúpila, ale vyhrala som ho na sociálnej sieti Biodermi. Bioderma organizovala súťaž- zverejnili fotku mesta a fanúšikovia mali uhádnuť v akom meste sa tento produkt nachádza s tým, že prvá správna odpoveď vyhraje tento sprej. Tak som svoje šťastie skúsila a čuduj sa svete podarilo sa mi vyhrať z čoho som bola neskutočne šťastná :)

Viete čo bolo produktom mesiaca august (BIODERMA FOR EVERYONE)? Ak nie tak vám to ukážem:

Foto archív autorky. Práva vyradené!
Photoderm aprés-solei resp. PHOTODERM AFTER SUN- telové mlieko po opaľovaní, ktorý je vhodný pre citlivú a suchú pokožku. Je obohatený o zvláčňujúce a ukľudňujúce účinne látky, obnovuje hydratáciu pokožky a predlžuje jej opálený vzhľad.

Má bielu konzistenciu ako väčšia telových mliek:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo je na ňom super? To, že krásne pokožku hydratuje a ukľudňuje spálenú pokožku od Slnka a príjemným bonusom je jeho vôňa - mne to príde ako citrusovo- kvetinová vôňa. 
A čo cena? Keďže ide o výrobok BIODERMA FOR EVERYONE tak ja som ho kúpila za 4 €. 

Úplne som si tieto výrobky obľúbila- až tak, že by som sa najradšej zbalila a išla nikam k vode sa slniť :)

A čo vy? Máte už dovolenku za sebou?

Katka

1 komentár:

  1. Ten poopaľovací prípravok som tiež mala možnosť skúsiť toto leto a bol vynikajúci, dokonca aj voňal a pokožku pekne vyživil, plus nedá sa uprieť to krásne zladené balenie.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.