Giordani Gold - Iconic Matte

4/18/2016 Unknown 3 Comments

Matné rúže v súčasnosti zažívajú obrovský BOOM na trhu. V drogérii takýchto rúžov nájdete hneď niekoľko. A samozrejme ani spoločnosť Oriflame nezaháľa, a preto si pre nás takéto rúže pripravila aj ona. 

Rúže sú skvelým doplnkom líčenia, ale sú aj skvelým pomocníkom vtedy, ak chcete od niečoho odpútať pozornosť. Ja mám problémy s pleťou, a preto ak chcem odpútať o nej pozornosť, tak použijem výrazný rúž. Práve rúž v takom prípade na seba upúta, a tak sa nemusíte stresovať alebo cítiť  nepríjemne, ak ste stredobodom pozornosti.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto nová rada matných rúžov - Giordani Gold Iconic Matte, zahŕňa 10 krásnych matných rúžov, kde nájdete ako svetlejšie tak aj tmavšie farby, pre každý tón pleti - pre každú z nás a jej preferencií. Ja som testovala odtieň DARK BURGUNDY, čo je krásna vínovo bordová výrazná farba, ktorá sa síce nehodí úplne každému, ale je naozaj krásna.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Nakoľko je Giordani Gold luxusnou radou spoločnosti Oriflame, tak musím povedať, že aj samotný obal rúžu pôsobí luxusným dojmom. Rúž je odetý do lesklej zlatej farby. Obal je doplnený aj o vygravírované logo rady na vrchnáku.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Oficiálny popis:

Prepychový, bohatý, krémový rúž matného vzhľadu s vysokým krytím skrášli pery intenzívnou farbou. Je obohatený o vzácny arganový olej, ktorý dodá perám luxusný, dhotrvajúci príjemný pocit po celý deň. Ochranný faktor SPF 12 chráni pery pred prejavmi predčasného starnutia.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Okrem loga na vrchnáku balenia, logo môžete rovnako nájsť aj na samotnom rúži. Rúž má skvelé skosenie, vďaka ktorému si pery vytvarujete podľa vašich predstáv. Musím pochváliť aj pigmentáciu, ktorá je fakt skvelá. Nemusíte si rúž vrstviť - postačí vám jedna vrstva, ktorá je dosť sýta a výrazná. 
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Na to, že je to matný rúž, tak sa nanáša veľmi príjemne. Po perách sa s ľahkosťou kĺže. Rovnako vďaka obsahu arganového oleja pery vôbec nevysúša. Počas jeho výdrže na perách vôbec nemáte pocit, že na nich mate matný rúž. Rovnako musím chváliť aj výdrž. Mne na perách vydržal aj po jedle. Jemnučko však znížil svoju intenzitu, ale to som si všimla len pri detailnom obzeraní v zrkadle. Suma sumárum - na perách som ho mala vyše pol dňa a pri odličovaní som ho z pier musela ešte odlíčiť. 

3 komentáre:

  1. mne pride leskly :D ale inak ti svedci :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Môže byť, že sa Ti zdá lesklý, pretože fotím pri okne :)

      Odstrániť
  2. Odstin je nadherny! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.