NYX Eyebrow Cake Powder

4/20/2016 Unknown 2 Comments

Skúšali ste si už niekedy predstaviť ako by ste vyzerali bez obočia? Mne to príde dosť divné, nemať obočie. Myslím, že obočie je proste neodmysliteľnou súčasťou tváre, a práve preto by sme mu mali venovať pozornosť aj pri každodennom líčení.

Existuje množstvo výdobytkov, ako si obočie vytvarovať, respektíve, doplniť tak, aby vyzeralo podľa našich predstáv. Ceruzka, gél alebo sada s voskom na úpravu obočia – je len a len na vás, čo z toho si vyberiete. Ja si líčenie bez úpravy obočia už ani neviem predstaviť. Za tie roky, čo sa líčim som si už zvykla, že obočie patrí k tvári a tiež si zaslúži moju pozornosť.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Doposiaľ som používala tieň na dokreslenie obočia, s ktorým mi len samotné doplnenie trvalo veľmi dlho. Od doby, čo mám nový set tak si dokresľovanie obočia užívam, pretože mi to zaberie pár minút, počas ktorých si vykúzlim tvar a vzhľad podľa svojich predstáv. 

Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Balenie je celkom malinké. Ale za to, je celkom skladné a ideálne na cestovanie. V samotnom balení sa nachádza vosk, dva farebné tiene, ktoré sa dajú použiť spolu alebo samostatne. Tiež sa v balení nachádza štetec a kefka - musím povedať, že so štetcom a rovnako aj s kefkou sa pracuje skvelo. Kefka je dosť malá, ale za to sa s ňou dá celé obočie prečesať.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Informácie o produkte:
NYX Eyebrow Cake Powder dodá obočiu prirodzenú farbu a perfektne ho dotvaruje. Súčasťou balenia je štetec a kefka pre jednoduchú a presnú aplikáciu.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Táto sada na obočie ma veľmi milo prekvapila. Pigmentácia oboch tieňov je nadpriemerná, preto je dôležité s nimi pracovať opatrne, aby ste to s vyfarbením, respektíve dokreslením obočia veľmi neprehnali. Ako som tak hľadala informácie o tomto produkte, tak nikde som nenašla postup ako túto sadu používať.
Fotoarchív autorky. Práva vyhradené!
Možno to znie trošku hlúpo, veď čo môže byť zložité na používaní. Avšak, ja som hľadala nejaké informácie o tom, v akých krokoch postupovať. Tak som si svoj postup zvolila sama. Najprv som skúsila obočie prečesať kefkou, potom som naniesla vosk na zafixovanie tvaru a potom som naniesla tieň. Takto sa to dalo.

No skúsila som to aj inak. Najprv som si obočie prečesala, potom som naniesla tieň  a nakoniec som celé obočie zafixovala voskom. Tento postup mi vyhovuje oveľa viac.  Takto celé "dotvorenie" obočia sa mi páčilo viac a keďže som takto zafixovala aj tieň, tak držal celý deň bez akýchkoľvek zmien.


Čo vám vyhovuje viac pri dokreslovaní obočia? Takéto sady alebo skôr ceruzky poprípade gély na zafixovanie?


2 komentáre:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.