Ako sa stať černochom

8/01/2014 Unknown 4 Comments

Ahojte krásky,

dnes to bude o tom ako som sa stala černochom, ale len na malú chvíľu. Alebo prvý prípravok, ktorý nie je zo súdku dekoratívnej kozmetiky, ale je zameraný na starostlivosť o pleť.

Pred nedávnom som si listovala katalóg, v ktorom som uvidela produkt, pri ktorom som si povedala: " tak ten musím vyskúšať. " Konkrétne ide o masku na tvár od Avon-u.
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Popis výrobcu:
" Revolučná bahenná pleťová maska s ílom a minerálmi absorbujúcimi kožný maz hĺbkovo čistí póry a zanecháva pleť čistú a matnú. Účinky: maska obsahuje čistiace minerály a íl. Redukuje nadbytočný kožný maz a viditeľnosť nedokonalostí pleti. Zanecháva pleť hĺbkovo vyčistenú, sviežu a matnú. "

Maska vyzerá takto:
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Po nanesení je čierna, s čím sa mi spája malá príhoda: keď som si ju prvýkrát dala na seba a prišla do izby k mamke tak sa ma zľakla ale následne sa začala z toho smiať, čiže celkom veselá príhoda.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Po nanesení na tvár začnete cítiť ako vám maska sťahuje všetky póry akoby ste sa scvrkávali a je veľmi ťažké sa smiať resp. usmievať :)

Po čase však začne maska meniť farbu na sivú:

Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Je potrebné nechať masku pôsobiť 10-15 minút a používať 2-3 krát týždenne. Po tých 15 minútach sa maska zmení na úplne sivú a vtedy vám vidno všetky póry, do ktorých maska zaliezla.

Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Už po prvom použití som badala menšie póry a čistejšiu pleť bez mastnoty nakoľko mám to nešťastie, že sa mi mastí T- zóna :/ Pleť bola po použití čistejšia a matnejšia. 

Objem masky je 75 ml a cena? Tak v akcii ju môžete kúpiť za 4 € no bežná cena je 5,30 €. Myslím si, že cena je primeraná a odporúčam každému, kto má mastnú pokožku a upchaté póry aby si túto masku kúpil a vyskúšal ju na vlastnej koži a presvedčil sa o jej účinkoch. Určite takúto kúpu nebudete ľutovať.

Máte skúsenosti s maskami od Avon-u?


Katka






4 komentáre:

  1. Ja nemám s maskami od avonu skúsenosť ale keď som bola ešte v zahraničí kúpila som si jednu čokoládovú. Krásne voňala a tiež som dopadla asi tak ako ty. Len ja som bola čokoládová :)
    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikola Holková: Ja mám ešte jednu a tiež je super (napíšem recenziu aj o tej). Asi ta by dlho nevydržala na tvári lebo by som mala nutkanie ju zjesť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tato maska zaujala aj mna ale ešte som sa nejako neodhodlala k jej vyskúšaniu, pretože som raz mala masku inej značky s morskými minerálmi a dosť mi smrdela, nedokázala som to proste vydržať. Mne na póry celkom funguje Malinová maska z H&M na póry, už po prvom použití som mala viditeľne menej pórov.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňam malinová tak tú by som hneď brala, nabližšie keď pôjdem okolo H&M tak sa pre ňu zastavím. A táto z Avon-u je super, pretože vôbec nesmrdí čo je super- podľa mňa má skôr takú mentolovo-alkoholovú vôňu :D

      Odstrániť

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.