Gosh- Lip Lacquer

7/11/2014 Unknown 0 Comments

Krásny deň krásky,

dnes vám prinášam článok o manikúre pre pery :)
Určite už viete o čom vlastne idem písať veď napokon to je uvedené aj v nadpise. Ide o Lip Lacquer od spoločnosti Gosh. Tento Lip Lacquer vyzerá ako lak na nechty. Spočiatku keď mi prišiel som si fakt myslela, že je to ružový lak na nechty, ale po prečítaní, že ide o Lip Lacquer som sa dostala na pravú mieru :)
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Čo o tomto zázraku hovorí výrobca?
"Charakterizuje ho dizajn laku na nechty a spojenie výhod rúžu aj lesku: výsledkom je intenzívna, bohatá farba rúžu s hladkým žiarivým povrchom lesku. Zloženie bez parabénov je obohatené o výživný argánový olej a ochranný vitamín E. "
Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Má mäkkučký aplikátor, ako lesk na pery, s ktorým sa veľmi dobre pracuje.

A ako vyzerá na perách? Úplne dokonalé :) Totiž vyplní ako by som to povedala, všetky dajme tomu vrásky na perách resp. všetky medzierky a tým sú pery úplne hladké a dokonalé. A ako hovorí aj výrobca ide o spojenie rúžu a lesku na pery, čiže sa na perách krásne leskne. 

Foto archív autorky. Práva vyhradené!
Ku mne sa dostal najvýraznejší odtieň 006 FUNKY LIPS  čo je dá sa povedať skoro neónový ružový odtieň. Celkom je k dispozícii celkom 8 odtieňov. Výrobca uvádza, že vôňa tohto Lip Lacquer-u by mala byť zmesou esencií granátového jablka a vanilky. Tak neviem ako, ale môj vonia zrovna po melóne čo má od vanilky asi ďaleko, ale nevadí, pretože tá vôňa je božská :D cena tohto kvázi ružu je 8,50 € avšak momentálne ho vo Fann parfumérii nájdete za akčných 6,90 €.

A čo výdrž? Tak môžete si pozrieť fotku ako vyzerali moje pery asi hodinu a pol po nanesení a po výdatnom obede :D
Foto archív autorky. Práva vyhradené!

Zhrnutie:
Výhody: Krytie, trvácnosť, vôňa, neobsahuje parabény, je obohatený o vitamín E, dlhotrvácny efet.
Nevýhody: Tak asi najväčšou nevýhodou je, že sa otláča. Vtedy nemôže priateľ dostať žiaden bozk, pretože by ho mal hneď na sebe :D

Čo naň hovoríte?
 Katka

0 komentárov:

Budem veľmi rada, ak po sebe necháte stopu v podobe komentára.